понеділок, 14 вересня 2015 р.

Увага! Нові можливості для внутрішньо переміщених осіб.

Наші партнери розпочали реалізацію проекту «Стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад в Україні», що відкриє нові можливості для зазначеної категорії осіб.
Проект реалізується ГО “Вектор розвитку” за фінансовою підтримкою Міжнародної організації з міграції (МОМ)
В рамках проекту, відібрані на конкурсній основі учасники проекту, пройдуть 2-х денне тренінгове навчання (навчання, проїзд, проживання, харчування безкоштовні), яке спрямоване на підвищення знань і навичок з започаткування та розвитку власного бізнесу і підприємницького мислення. Після цього учасники проекту з отриманням безкоштовної консультаційної підтримки підготують бізнес-плани на отримання грантової допомоги (безповоротної) на розвиток самозайнятості (до 900$), мікропідприємництва (до 2500$).

Запрошуємо жителів Херсонської області, які мають статус внутрішньо переміщеної особи взяти участь у проекті.
Для участі у проекті необхідно до 20 вересня 2015р. надіслати заповнену заяву-анкету\заповнити Он –лайнhttp://goo.gl/forms/KnivjTFf7r або скачати у форматі *.dochttps://docs.google.com/…/1UJwdn5b1w5QUM7WnQqQkp-HQ6YT…/edit 
За адресою: 73000 м. Херсон, вул. Тираспольська 12, офіс 1, ГО ХОТЦ “Вектор розвитку”
Тел. +38(050)7074684 Ольга Авраменко, +38(095)4164477 Світлана Росік
е-mail: khersonvektorrozvytku@gmail.com 
Відбір на участь у проекті відбуватиметься шляхом розгляду поданих заяв-анкет (до уваги братиметься мотивація учасників та їхня готовність працювати заради покращення власного матеріального становища).