четвер, 21 квітня 2016 р.

Центри зайнятості як площадки для роботи з протидії насильству.

В Голопристанському районі психолог проекту  Юлія Алєксандрова активно співпрацює з місцевим центром зайнятості, на базі якого проходять групові зустрічі з жінками та дівчатами. 
 20 квітня 2016 року відбулась зустріч з жінками, які перебувають на обліку у зв"яку з безробіттям, на тему :"Зупини насильство – обери щасливе майбутнє". З присутніми була проведена бесіда, роздані інформаційні матеріали з контактними даними психолога ХОГО "Ліга соціальних працівників" за якими можна звертатись в разі необхідності. Жінки приймали активну участь, кожна висловлювала свої думки щодо цієї теми. Ніхто не залишився байдужим, кожна прийняла до уваги нову інформацію, та поділилася своєю.
         А вже наступного дня    Юлія провела  тренінгове заняття  " Про насильство" з групою дівчат віком від 14 до 18 років. Учасниці отримали відомості про насильство та  конструктивні моделі поведінки в конфліктах.  На заняття були запрошені представники районної служби в справах дітей, поліції, кримінально – виконавчої інспекції.