четвер, 3 грудня 2015 р.

Круглий стіл в Голопристанському районі з питань домашнього насильства

2 грудня 2015 року  у  м. Гола Пристань  відбувся круглий стіл «Ефективність  міжвідомчої взаємодії  у попередженні насильства в сім’ї  та щодо жінок»  присвячений кампанії «16 днів проти насильства». 
За участі керівника апарату районної державної адміністрації, директора обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представники всіх  дотичних  до структур обговорили наявну ситуацію щодо насильства в сім’ї в районі, питання що виникають у ході виявлення випадків насильства та надання допомоги постраждалим. Для учасників круглого столу був презентований проект Херсонського обласного осередку Ліги соціальних працівників України «Удосконалення системи надання послуг з протидії насильству в сім’ї та щодо жінок, забезпечення доступу та якості соціальних послуг і послуг з реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків».
Муценко Дмитро – директор обласного центру СССДМ підсумовуючи обговорення подякував учасникам за розуміння актуальності проблеми насильства та  значну роботу, яка ведеться в районі.

«заходи здійснюються в рамках проекту «Свобода від насильства: покращення доступу до соціальних послуг в Україні», який реалізує МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» спільно з ВГЦ «Волонтер», за підтримки Європейського Союзу».