вівторок, 20 вересня 2016 р.

Продовжуємо співпрацювати з центрами зайнятості.

15 вересня 2016 року в приміщенні Херсонського міського центру зайнятості відбувся семінар-тренінг для жінок, на тему: «Способи взаємодії в конфліктних ситуаціях» на якому, психологом Обласного осередку громадської організації «Ліга соціальних працівників» була презентована корекційна програми з елементами вправ для постраждалих від насильства та жорстокого відношення.
Ціллю співпраці став інтерес до тренінгової корекційної форми роботи у покращенні надання соціальних послуг та вже довгий час плідної взаємодії Центру зайнятості та Громадської організації «Ліга соціальних працівників» в рамках Європейського проекту «Покращення надання соціальних послуг жертвам насильства».
Під час сумісної роботи психологом Громадської організації «Ліга соціальних працівників» Ольгою Прібильською було ознайомлено присутніх гостей з поняттям конфлікту та форм проявів насильницької поведінки в конфліктних ситуаціях.
Також, зрозуміти різницю між насильницькою поведінкою та не насильницькою допомогли вправи, які прийшлись до вподобання учасницям тренінгу.
Така форма роботи допомогла присутнім жінкам більш глибше розкрити для себе проблему конфліктів та проявів насильницької поведінки та розробити індивідуальні карти поведінки і складних життєвих ситуаціях.
Присутніх гостей було більше 20 жінок, які з цікавістю прийняли участь у заході присвяченому вирішенню індивідуальних проблем.
По завершенню семінару усі учасниці виразили зацікавленість в подальшій роботі, так як тема зустрічі є актуальною.